/
Welcome Guest!

Jeg p 202 akkurat n fra 211

Seiersndag

Hilsen fra Anchorage, Alaska! Egentlig begynte spore opp liften, og jeg utviklet meg mye i beina akkurat som jeg hper. Jeg kommer til holde det opp i ytterligere 5 uker fr du bytter til fokusere p Toronto p en muskelstad, bortsett fra holde to ben dager. Mlet mitt er prve min frste kroppsbygning vancouver konkurranse dette April; kutte ned n og s snart jeg p 185 vedlikeholder. Jeg p 202 akkurat n fra 211.Jeg jobber p treningsstudioet, s jeg fler at jeg har et veldig godt poeng i mitt liv og vil vise min egen Canada Goose Outlet 2015 bevis p at jeg er ekte avtale i mitt yrke.Jeg vokste opp fett da tynn fett gjennom hye Canada goose klr uk. Som barn ble jeg fortalt canada goose outlet f abs var veldig vanskelig, men jeg ser det er veldig oppnelig at du bare m dekke alle dine baser, opp intensitet se hva du spiser og bli mer disiplinert. Jeg bekjempet endelig mye av min frykt og inkonsekvenser som en lfter gjennom mye prehab og lre spise igjen. Jeg hadde offisielt et ganske serist problem spise, sannsynligvis til Canada, for klassifisere det som en spiseforstyrrelse. S mye at kjresten min som har vrt en livslang ballerina, identifiserte det som en spiseforstyrrelse og hadde en ganske seris snakk om det med meg. Hele denne dagen har vrt mange r i tro p det eller ikke. Jeg elsket alltid vektlfting, jeg brukte langs tid p samle kunnskapen for kunne utfre lfter. Mitt problem var alltid drivstoff i vancouver kroppen min. N bryter jeg hver vekt jeg slr for reps og sett foreskrevet. Det fles som snyte fordi noe som var bde mentalt og fysisk en oppoverbakke kamp n kommer sammen veldig bra. Vekt som pleide knuse er n p 8 12 rep https://www.canada-goose-jakker.com rekkevidde list.86kg BS 3x553kg FS 3x639kg OHP 3x8140lb benk 5x543kg OHP 5x5120lb vektstang rad 5x5Ikke store tall, men knulle det. Jeg kan bare f det. Jeg gjorde de siste 2 syklusene p 531 sumo bare for min hovedlft. Jeg endte opp med svrt mme hofter og endte opp med en betydelig reduksjon i ytelse, og sliter med f vekter fra gulvet som jeg kan trekke lett og uvanlig. Jeg har gtt tilbake til konvensjonelle og mine siste kter har flt meg veldig lett. Jeg tror det m ha vrt problemer med sumooppsettet mitt fordi jeg bare var s ubehagelig gjre dem. Jeg kommer til stikke p konvensjonelle for n og bare se hvordan ting gr framover. Jeg har faktisk hatt litt blge i alle elevene mine nylig, s jeg skal bare ri denne blgen s lenge jeg kan:) En av de strste fordelene med trene regelmessig som jeg hadde forventet, er mye bedre mental seighet og disiplin. Jeg er virkelig stolt av meg selv denne uken fordi det var flere ganger denne uken da jeg hadde en semi-gyldig unnskyldning for hoppe over treningsstudioet, men jeg gjorde det ikke jeg hoppet over bursdagen min (heller ikke gikk jeg spise en usunn middag etterp), jeg hoppet ikke over da jeg hadde en hel dag trening ut av byen p onsdag, og jeg hoppet ikke over da jeg ble slitt ut p fredag ??og halvparten av treningsstudioet hoppet over. Dette har ogs overfrt til andre aspekter av livet mitt. Jeg la ikke skitne retter sitte, jeg legger ikke p klesvask, jeg beholder oppholdsrommet renere enn jeg pleide osv. Og jeg nyter livet mye mer som et resultat. Ogs jeg har gjort Jefferson ddlfter i noen uker n og de fler seg s mye bedre p ryggen min enn konvensjonelle trekker gjr. I r tok jeg opp med spille golf. Gym er vanligvis mitt utlp og favoritt form for stressavlastning, men jeg oppdaget komme seg ut i solen og tilbringe tid omgitt av alt det grnne gresset og trrne gjr underverk for meg mentalt. De siste 6 ukene har vrt galskap p min arbeid og jeg har vrt i stand til komme seg ut og spille. Jeg hadde fortsatt tid til g p treningsstudio hver morgen og jeg hadde implementert en ny treningskt som jeg hadde stor suksess med. Jeg mistet litt vekt og hver eneste av minene har gtt opp. I gr fikk jeg endelig komme seg ut og spille golf igjen, og jeg kjrer ballen minst 30 meter lenger enn fr. Det fltes kjempebra og har meg veldig forsterket komme seg tilbake i treningsstudioet og fortsette. se resultater fra treningsstudioet p et sted utenfor trene var en kul opplevelse.

canada goose dunjakke

canada goose norge

canada goose jakke

canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose outlet norge

canada goose billig

canada goose i norge

canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk

canada goose importr norge

Post Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2014. All Rights Reserved.Powered by :S10health.com